En ö söder om Bullerö – Utö

Utlovade fortsatta bråkiga vindar gjorde att vi siktade på Utö. Med sv på prognosen är det ren kryss hela vägen. Det tar lite tid. Ibland 1 knop. Ibland 5-6. När vi närmade oss Järnholmen drog det på ordentligt så vi tog ett rev. Efter 15 minuter var det lugnt igen och bara att slå ut igen…

Som brukligt allmänt kaos i utö. När vi gick in för att titta längst in hann det klämma in sig två båtar på den lucka vi såg lite längre ut. Den ena lyckades garanterat trassla in sin ankarlina med grannen… vi låg och hängde en 10 minuter eller så innan en båt gick längre in och vi fick en fantastiskt fin plats. Lä och koll på folklivet. Vi gillar Utö även om det blev en kort visit denna gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *