Stora Nassa – En ö söder Bullerö

Hade gärna hängt längre i nassatrakterna men snart ska vi vara hemma och ordna med spruta nummer två och vindarna är väldigt röriga. Nordligt på morgonen och hela dagen.. på em vridande mot ost och imorgon sv… dessutom onödigt hårda vindar. Vi passade helt enkelt på att ta ett skutt söderut när det ändå bara vara att åka med. Sen kan vi ju undra vad som hände. Började med en riktigt spetsig bog ned mot sandhamn. Strax efter kom ett skumt vrid. Ser roligt ut på fjärden när båtar som bara är några hundra meter ifrån varandra seglar med helt olika förutsättningar. Till slut var det i alla fall hyfsat ostligt och vi fick fart söderut. Trång tilläggning där ankarolinan bråkade för andra gången i år. Det här är jag inte van vid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *