Tre soliga helger i maj

Inledningen på båtåret kan vi inte klaga på. En långhelg som inleddes med lite trädfällning som följdes av kryss ut till havet enligt samma mönster som alla helger. Vi har varit alldeles själva vissa tider och andra gånger hängt med båtkamrater. Nu senast hittade dotter med pojkvän ut från vintervilan och slöt upp.

Köpt mig en bättre begagnad spinnaker från en Scampi. Lite samma kvadrat. Undanvindssegel nummer 4, kan man ha för många?

Har också hunnit med cykeleventet cykla S:t Anna. Avslappnat cyklande i underbart väder och fina omgivningar. En del av uppladdningen till Vättern, nöjer mig med halva den här gången. 15 mil är en bit det också.

1 tanke kring ”Tre soliga helger i maj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *