Sjösättning 2024

Ovanligt tidigt i vattnet i år trots en iskall vår. I fredags vaknade man till ett vinterlandskap men det var förhoppningsvis årets sista bakslag.

Inga större projekt i år vilket såklart bidragit till att vi redan flyter. Ny motorlanterna och kabeldragning i masten. Byggt om elsystemet lite så förhoppningsvis fungerar batteriövervakningen som den ska nu. Höjde ”huset” 22 centimeter var också ett projekt. Fast det är fortfarande lika trångt att få ut båten. Förra året gick infästningen till lazy-jacksen sönder.. hade jag glömt så det blev ett meck i elfte timmen.

Stort sett bara att hänga på segel kvar. Focken är inte levererad ännu men den kommer väl så småningom. Får testa nya genuakapellet på den gamla så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *