Nynäshamn-Rassa vikar 6M

Lite saker på to-do-listan. Gasolen slut på macken och hamnkontoret hänvisade till Ica Maxi. Lät tveksamt och försökte kontakta Ica innan man släpar en flaska uppför backen för att se om dom har någon. Det är inte meningen. Ica vill inte prata med sina kunder. Man får prata med en idiot till robot som i bästa fall kan berätta vilka öppettider som gäller. Välj 1 för försäkringar.. välj 2 för icabanken, välj tre för frågor om vårt stammisprogram. Du valde inget. Tack för ditt samtal och välkommen åter. Så sorglig människosyn. Och nä. Ica maxi i nynäshamn byter inga 2-kilos gasolflaskor. Det minsta dom kanske har är P5. Försök inte ringa och fråga. Suck.

Bunkrade mat på coop. Dryck på bolaget och vatten från slangen. Sen puttrade vi ut så sakteliga. Ett skutt söderut och in via Dragets kanal. Gissar att detta blir sista gången vattentempen börjar på siffran 2 den här sommaren. Så härligt att bada i 22,5 grad. Mycket lite båtar inne i vikarna och vi fick en egen klippa. Gott med rökt lax från Nynäshamn i solen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *