Fjärdlång – Utö 10M

Det är lätt att tycka om Utö. Har alltid gillat och komma hit sedan jag var här första gången. Högst oklart när det var? Trodde det skulle vara lite lugnare eftersom det är torsdag, och ja det var lite lugnare i den södra hamnen. När vi kom före 12 fanns det hyfsat gott om plats men inte så långt därefter. En ut och en in. Lade oss bredvid en maxi 1060, snygg båt men varför ingen självslående fock.. och denna ratt som snor halva sittbrunnen? Nja… snygg absolut.. snabbare? Säkert.. sugen? Nej. Ute på fjärden 11 grader, det är 12 mindre än i Åbo. Varenda extra plusgrad har viss drivit över. Hjälpte en tysk båt med ett ankare och vips hade vi en lagom långhårig schweizare i sittbrunnen som ville bjuda på en liten hutt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *