Semester 2023

Äntligen är det juli och dags för lite segling. Som vanligt ganska sena i sjön. Hann med det mesta av vårrustningsplanerna. Influshningen av givaren fram blev kanonbra. Nya instrument blir ett lyft och sittbrunnstält samt sprayhood återkommer jag om. När jag monterade fönster för ett par år sedan gick det kanske lite snabbt. Vid kraftiga regn kröp det in någon liten droppe. Äntligen tog jag tag i det och demonterade båda sidor. Problemet bestod i att jag antingen sågat bort lite för lite plast alternativt så fanns det kvar lite för mycket överskott av lim från tillverkningen av fönstret. Nu har det gått några veckor och det verkar vara helt tätt. Givetvis har det hunnits med en traditionsenlig midsommar och nån ytterligare båthelg.

Tog med ett par bilder från värmarinstallationen.. den sitter skyddad bakom ett ”hyllplan” och via ett block hänger vi upp två bollfendrar i taket utan att något inkräktar på stuvmöjligheterna. Mycket nöjd med detta arrangemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *