Rassa vikar – Nåttarö

Stränderna på Nåttarö har man tänkt att man borde titta på många gånger. Inte för att jag har någon dragning mot att ligga och steka i sanden eller för all del fylla båten med sand, utan mest för att det ser trevligt ut. Östermarsfladen är omtalad och mycket populär. Det finns bojar vid såväl bryggor som berg och ett antal för svajliggning. Många får använda eget ankare i alla fall. Vi fick en plats mot brygga i vikens västra del. Inte optimalt för vare sig vind eller kvällssol men tryggt med boj när man lämnar båten några timmar.

Promenerade till turbåtsbryggan, storsand, skarsand, drottninggrottan, besökte handelsboden och det köptes glass. Fin ö med mycket att upptäcka. Drösvis med stugor för uthyrning gör ön väldigt tillgänglig för alla som inte har egen båt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.