Oxelösund – St Anna 23M

Dags att hamna på rätt sida bråviken och känna sig som hemma. Givetvis fortsatte det att blåsa hårt men denna gång från SO. Började med ett rev och fick en härlig segling söderut. Nära Arkö kittlade det att slå ut revet men ett par små gråväder drog förbi med 11 i byarna och vi blev påminda om att det var ganska skönt med det där revet. Som brukligt en skål med Kejsaren innan vi till slut landade i helgvatten och semesteretapperna kändes förbi. Fick en sån där underbar tilläggning när tajmingen blir perfekt när seglen släpps ner och båten bara glider in till ön utan att starta motorn…

Givetvis ska vinden vrida och bråka så nästa dag tillfällig flytt först för att sedan lägga sig i skitvind i väntan på nattens vrid..

Sedan utlovades stormen Hans och vi valde till slut att gå in till bryggan och uppleva åskfronterna för att sedan hämta den lilla dotttern för semesterns sista dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *