Nynäshamn/Visby 0M

Tidigt sänggående för väckarklockan ringde 04.20. 5-färjan bokad till Visby. Lugn överfart och framme vid 9. Började med en cykeltur ut på den gotlänska landsbygden för att inspektera en kamrats byggprojekt och mata en katt… Åter i Visby efter 3 mil i benen och sug i magen. Lunch och lite shopping och snart var klockan 15 och vandrarhemmet släppte in oss. Fint rum, balkong med havsutsikt och precis vid stora torget. Skönt att kunna lämna packning och cyklar för lite strosande. Ganska glest i gästhamnen och dom som var där i regel över 40 fot. Gissar att det blåsiga och osäkra vädret gör att många inte går över. Dagen efter ännu glesare… Kallis körde sista after-beachen så det höll väl kvar några rosa festprissar. Som brukligt middag på Bad Wolf och kvällen avrundades till slut på balkongen lyssnandes på nattlivet. Ögonen ramlade ihop när huvudet träffade kudden.

Nästa dag började lite grå och fuktig så ingen större stress på morgonkvisten. Cykeltur till Själsö hamn där släkt cashade in på en välbesökt loppis. Åter till ringmuren och en Koreansk lunch med efterföljande strosande i parker och gränder. Fantastiskt ställe och vi kommer snart åter. Eftermiddagen och kvällen spenderades i hamnområdet tillsammans med glass, mat och dryck. Härligt raggarstråk där välpolerade amerikanare och muskelbilar trängs med epor, traktorer och för all del mopeder. Sträckan är inte så lång men det är ju inget som hindrar attden körs många gånger.. 22-färjan tillbaka och rumla ner i båten vid 2. Två underbara dagar med mestadels sol men utan överhettning och akuta badbehov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *