Rödhamn

Ett helt fantastiskt ställe. Prognosen ligger stadigt, som den gjort större delen av sommaren, på sydväst – ren kryss mot Sverige alltså. Dessutom vittnar alla rapporter om kallt i vattnet, allmänt grått, en hel del regn.. Vi blev kvar i 4 nätter. Gick ingen större nöd på oss.. solen sken mest hela tiden, lite svalt i vinden på kvällen om man ska klaga.. käka sill, läsa bok, sola fläsk, bada, basta, grilla (som vi längtat efter alla eldningsförbud och gästhamnar) nygräddade frallor.. nåja.. det bygger på att man är vaken och äter dom när dom levereras på båten kl 9. Åland poker run hade card-stop i viken. Trevligt i största allmänhet att titta på båtar som kommer och går, prata med folk från alla möjliga ställen. Till slut kom det en prognos som sa SO. Bäst att passa på att segla på den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *