Åbo – Nagu 17M

En första etapp på väg västerut. Vid inseglingen till Nagu tätnade trafiken av båtar. Vi kom hit vid 13 och det var inga problem att få plats men det är populärt och vi förstår varför. Gott om butiker och restauranger, säkert en fyra-fem stycken som skyltar med Pelle P, Musto, Holebrook, Henri Lloyd osv för att kittla oss båtfolk. Tyvärr tråkiga prislappar så shoppingfrossan uteblev. Vi hamnade längst ut på en brygga med en Najad 390 från Danmark(!) hängandes i oss.. drog en extra tamp.. känns skönt när det blåser 9 i byarna.. För övrigt nästan bara finska båtar här. Sett en svensk, en stor Swift trawler, men inga tyskar eller andra förutom vår dansk. Nu på kvällskvisten avtagande.. nu sol och 2-3 m/s. Sillunch.. en GT i solen och troligen restaurangbåten ikväll..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *