Sottunga – Korpoström 28M

Det var utlovat hyfsat friska syd och sydvästvindar men dagen började med ca 4 m/s så det var bara att skicka upp blåsan. Det ökade något lite och vi höll god fart. Efter ca 20 distans i samband med att vi passerade några öar vred vinden så vi ren halvvind och över 7 m/s, hon som låg och solade rumlade ner på durken.. Resten av resan fick vi åka genua och höll goda 5-6 knop. Som en blandning av öppet hav och skärgård. Vackert så det förslår med otillgängligt jämfört med svanska skärgården. Lurigt med stora färjor som ena stunden är en skugga i horisonten för att kort senare vara nära. Framme i bryggan vid 14. Blåser fortsatt 7 så skönt med nosen mot vinden när det sjunger i riggarna.

Här finns en väldigt liten och söt Pelle P-butik som lyckats ekipera typ hälften av de som går runt här. Vi smälter väl in i våra Pelle P-shorts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *