Västervik och Gotland

Något märkligt att besöka Västervik numera. Under hela barnens uppväxt har detta varit en favorit. Den centrala hamnen har väl inte alltid varit perfekt med bojar för nära bryggan och opålitliga kättingar. Slottsholmen byggdes och med den en fin hamn. Trodde man. Har varit där ett par och det har väl fungerat hyggligt. Lite ont om duschar i det lilla servicehuset men men.. Nu har det införts nåt eget bokningssystem. Suck. Eftersom vi inte bokat finns det ingen plats… eller jo det finns platser ”men det är nog för dyrt för er”. En gammal oönskad familjesegelbåt vill vi inte ha i våran hamn eller vad betyder det? Kanske var det dyrt, vad vet jag? Dryg kommentar var det i alla fall och tack å hej för mig. Wikingarna runt udden är både billiga och trevliga. Lite längre till stan men här ligger jag i fortsättningen.

Tid och väder gjorde att segling till Gotland gick bort detta år. Men.. vi tog och bokade en stuga på ön och cyklade till färjan. Smidigt och fantastiskt härligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *