Våren 2022

Har inte uppdaterat så mycket under våren. Orsaken till det är att jag har lagt åtskilliga timmar på en annan båt. Min stora dotter, 17 år, verkar ha ärvt sina föräldrars inttesse för båtliv. I samband med att hon fick ett extraarbete spenderades alla besparingar på en övergiven Tur 84a. När en båt stått på land i 8-9 år finns det lite att ta tag i. Hennes äventyr följer man bäst på instagram och @paturmedturentitti.

Näväl, lite uppdateringar har jag allt hunnit med. Lanternorna har ledifierats, den gamla Harken-rullen är utbytt till en Furlex sen har jag installerat Pico batteriövervakning. Den stora investeringen är två hopfällbara cyklar som kommer möjliggöra att man rör sig mycket längre och lättare. Sen har det pillats med lite småttigheter förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.