Gaslarm

Oavsett hur mycket man vårdar sin båt är det ständigt saker som måste fixas. Mindre kul att väckas mitt i natten av en siren. Tar några sekunder innan jag lyckas begripa att det inte är brandvarnaren. Koppla ur och trots torr-ösande fortsätter den att skrika så fort jag slår på strömmen. Efter lite konsultation i manualen framgår att den antagligen fallit för åldersstrecket. Livslängden är ca 5 år.

Har tänkt många gånger att försöka hitta en annan modell då denna piper orimligt högt 6 ggr varje gång vi slår på strömmen för att berätta att den fungerar. Värdelöst.

När den nu larmat vill man ju gärna vara säker på att det är gasfritt och det som gick att uppbringa en söndag i Trosa var en likadan. Glad att det fanns nåt alls.. Järnaffären (bolist) öppnade 10 och jag hängde på låset trots lite sovmorgon efter stökig natt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.