Semester 2021

Äntligen dags för några veckors segling. Veckan före bestod av en hel del packande, handlande och planerande. Som brukligt en extra resa till båten för att fylla upp med torrskaffning, kläder, diverse annat och dryck. Man blir lika förundrad varje år över hur mycket båten sväljer.

Hade lite att stå i på fredagen så vi kom till båten först på lördag em. Tog en eftermiddagskryss och tre timmar senare avnjöts en smörgåstårta och en öl. Så skönt att vara ute och att vakna upp till stillheten.

Ny dag och ny ö. Massor med sol och över 22gr i vattnet. Bara bada och vara lat. Hänger med en kompis ett par dagar innan vi drar iväg. Vad gör man inte för dom små.

Dag 3 kom lite larvigt stänk från ovan men vad gör det när det är så här varmt. Av det utlovade ovädret på natten märkte vi ingenting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *