Födelsedag, eldningsförbud, vind och sol

Familjens minsting hade födelsedag och önskade grillning vilket kunde tillgodoses genom att vi stannade i hamnen på fredagen. Nu är eldningsförbud utfärdat så grillning i skärgården får vi avhålla oss ifrån. Det utlovades hårda sydliga vindar på kvällen och natten mot söndag. Eftersom fredagen spenderades i hamnen lämnade vi bryggan hyfsat tidigt för att komma ut skapligt och hitta en bra vik. En härlig segling med några märkliga lyft och kryssandet kunde skjutas framåt ganska länge. När sedan vinden avtog puttrade vi sista halvtimmen.

Stekande av vintervita kroppar i solen och premiär på årets inköp: en SUP. Stor succé! Elaka vindar har snurrat runt vattnet så temperaturen var runt 13 grader. Luften däremot mycket behaglig jämfört med södra Sverige just nu där vi ser temperaturer på uppåt 33-34.

Söndagen bjöd på fantastisk segling och spinnakern fick sitta uppe i drygt ett par timmar. Hemmavid var det olidligt varmt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.